SatyaYoga in Groningen
Home Bedrijfsyoga Sonja Praktische Info Recensies Cadeaubon Artikelen

Tarieven 2024

Praktische informatie

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per email met daarin de betalingsgegevens. Je kunt je bijdrage contant voldoen in de les of per bank voorafgaand aan de les of cursus. Op het bestelformulier kun je je voorkeur opgeven.

Je ontvangt een factuur voor je cursusbijdrage of strippenkaart. Als je een strippenkaart hebt besteld, ontvang je na betaling een link naar je digitale strippenkaart. Deze wordt na iedere les die je volgt steeds automatisch bijgewerkt.

De online lessen gaan via Zoom met een hoge kwaliteit camera en microfoon. Na ontvangst van de betaling krijg je de link naar je online les(sen) en een korte handleiding per email toegestuurd.

Het is mogelijk de cursusbijdrage in termijnen te betalen. Plaats je voorstel onder de opmerkingen in het bestelformulier.

Vergoedingen

Via de werkgever

Veel werkgevers zijn bereid de kosten voor Hatha Yoga (valt onder sport) of individuele sessies Yoga en Ademtherapie te vergoeden in het kader van stresspreventie, ziekteverzuim of persoonlijke ontwikkeling. Vraag je werkgever eens naar de mogeljkheden.

Via de gemeente

Je wilt graag meedoen met de yogalessen, maar hebt niet de financiĆ«le middelen hiervoor? SatyaYoga is aangesloten bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (VF). Als je een laag inkomen hebt, kun je in de gemeente Groningen in aanmerking komen voor een bijdrage van € 300,--. Hiermee kun jij een heel jaar yogalessen volgen bij SatyaYoga! Je moet hiervoor zelf een aanvraag indienen via een intermediair van dit fonds. Check www.volwassenfonds.nl of jij hiervoor in aanmerking komt.