SatyaYoga in Groningen
Home Bedrijfsyoga Sonja Praktische Info Recensies Cadeaubon Artikelen

Praktische informatie


Gedurende het jaar worden er 4 cursussen gegeven: van september t/m december, januari t/m april, een thematische cursus in de periode mei-juni en een zomercursus. Kijk op het lesrooster voor een locatie bij jou in de buurt. Je kunt op ieder moment instromen als er plek is.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor een cursus, een strippenkaart bestellen, aanmelden voor een proefles of losse les? Via onderstaande link kun je de betreffende aanmeldformulieren vinden.

Als je verhinderd bent

Als je een les niet kunt komen, graag minimaal 2 uur van tevoren afmelden. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op ander tijdstip. Als je de cursus volgt met een strippenkaart, zal de les in rekening worden gebracht als je je niet tijdig afmeldt.

Als een les niet doorgaat

Mocht een les door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan dan word je hiervan per email tijdig op de hoogte gesteld. De les zal op een ander tijdstip kunnen worden ingehaald.

Voor jezelf

Het is prettig om gemakkelijk zittende kleding te dragen waarin je je vrij kunt bewegen. Ook is het raadzaam om voor de yogales minimaal een uur van tevoren niet te eten. Water drinken doe je het beste voor en/of na de les.

Benodigheden voor je yogabeoefening

Op de locaties zijn matten, kussens en dekens aanwezig die je kunt gebruiken. Hoewel de matten en hulpmiddelen regelmatig worden gereinigd, kan het fijn zijn een eigen grote handdoek of deken over je mat te leggen voor de zittende en liggende houdingen. Je mag natuurlijk ook je eigen mat en/of hulpmiddelen meenemen.